divendres, 18 de maig del 2007

Cosses que nomes passen a Bolivia

Hola amics de Catalunya, i be... amics en si.


Soc el rusky I, el viatjer dels cims i acabo de rebre una noticia molt intensa e interessant, a mes de forta, sense precedents, be a mi almenys m'ho sembla... He conegut un noi catala a la Paz, ( be, fins aqui normal...) es guia i es diu Didac, i aqui te una agencia.


La Cumbre, una estacio d' esqui a gairebe 5.ooo metres, aqui s' inicia el descens en BTT

Ens varem coneixer de festa, ballant, contents, borratxos i a ell li va semblar comentar-me una oferta que estava a punt de rebre: Un equip de filmacio de IMAX, els volia contractar per uns 40 dies, des del Salar d'Uyuni, deserts, volcans, altipla, valls, fins a la Cordillera Real, Apolobamba, Illampu, Anchouma.......vaja un pilot de llocs i emocions ,escalar cims, recorrer paratges salvatjes. I em va comentar si els volia acompanyar. Clar de festa i a les 3 de la nit, contents com estavem d'havernos conegut dos catalans, semblava que allo no seguiria endavant.

La Baixada a Coroico, o com baixar 3600 metres de desnivell en btt


Pero avui, m'he reunit amb ell, molt humilment, dient-li com jo era, el que havia fet, el que feia i el que estava disposat a fer. Ell m'ha comentat que un 90% del projecte esta lligat i que compta amb mi, jo no cobrare res (tampoc mai li he demanat res), pero el pensar de ficar-me a llocs aixi, amb transport privat, conduint pel Salar, transportant rollos de pelicula muntanya amunt, sent el responsable de 20 mulas o 20 portejadors, aixo si.., amb gent que ja fa muntanya i que sap cuidarse sola. Per mi es un somni, quan m'ho explicava, tremolava, m'emocionava, sonava tant be, osti!!, es que aixo a mi em costaria centenars de dollars, i ho fare sense gastar res, ni menjar, ni transport, inclus m'ha dit que tindria a la meva disposicio una mula o un portejador. Crec que es una oportunitat genial i unica, un tren que s'esta parant davant els meus morros, crec que haig de pujar i seguir la corrent, "us imagineu veure el Rusky I,al IMAX Port Vell, a Barcelona??? jejejeje!!!

Capvespre a Copacabana, a la vora del Titicaca mes autentic

No se, m'obliga a quedarme uns 30 dies mes a Bolivia i uns 30 meys al Peru. Pero crec que com a persona i com a viatje, sera un enriquiment grandios, a apendre i donar el possible per ser feliç, connectant amb tots i tot. Al Peru, en trenta dies crec que puc fer el Huascaran i recorrer despres algun trek a mes de fer altres cims, el present es avui. Autorretrat en plena baixada cap a les yungas


El meu projecte no patira gaires canvis en aixo o almenys intentare que no els noti. M'agradaria, si teniu temps i voleu, que em donessiu una resposta. Que us sembla que hauria de fer?, Que farieu vosaltres?, Que penseu d'una oportunitat aixi: l'agafarieu o be creieu que no es interessant? M'agradaria que em donessiu una resposta, encara que fos breu.


Mentres el desti anava al meu darrera, jo me he anat d' excursio per Bolivia, no m'enrrollare gaire, millor ho veieu...

Lorena i Beatriz, dues bones companyes de fatigues

"Espero que les gusten pues,son de lugares lindos ya?,en Bolivia, Altiplano i Yungas pues! son con la Lorena i la Beatriz, dos chicas de diferente edad, muy lindas ellas pues, gracias!!!. Be , despres d'escriure un xic en Bolivià, espero que us agradin les fotos, bonics dies per la geografia de Bolivia, i adrenalina a tope amb el considerat de cara als gringos: "The most dangerous road of word in mountain bike".



No us oblida el vostre Rusky I

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostia fill!!! com deia aquell.. "ara ja hem puc morir!!!", et veia capaç de moltes coses, pero mai com per fer-li la competencia a l' Araceli Segarra al IMAX amb les teves peludes cames. I tu preguntes que ens sembla tot aixo...? doncs que ja trigues en anar a la peluqueria i posar-te ben maco jejeje.
apa una abraçada rei dels cims!!!

josep & laura

Anònim ha dit...

No ho dubtis ni un moment bou!!! Estàs vivint una experiencia innolvidable i, em sembla que pel que expliques ho pot der molt mes. Jo no deixaria passar l'oportunitat!!! Ànims i continua igual!!

Anònim ha dit...

Hola, jo em sumo a l'opinió dels teus amics, perquè no sigui dit que els que no et coneixem no ens interessa.
Aprofita l'ocasió!

Ànims.

Pep de Terrassa

Jordi Soldevila ha dit...

Ufff! endavant sense pensar-t'ho! quina oportunitat!

Jo tampoc no et coneixo però ja s'ha convertit en un hàbit començar a treballar, i fer-li una ullada al "rusky" que està per allà als Andes i veure quina nova aventura explica.

Ànims i endavant!

Jordi de Solsona

Unknown ha dit...

EIHHHHH Raulí que buena oferta. Simplemente sientelo. Aprobechar situaciones asi es lo que enriquece la Vida. Disfruta!!!!!!